Clientii nostri...
  • pause
De ce MAGNETI?

:: impresioneaza placut prietenii si rudele cu invitatii si marturii de nunta sau de botez !

:: magnetii de frigider sunt pastrati in medie 2 ani de zile asigurand cca 23360 de vizualizari ale mesajului si pozelor dstra ;

:: invitatii , marturii , save-the-date , carti de vizita , magneti promotionali , etc... va punem la dispozitie gama completa de produse magnetice pt. frigider...;

::
magnetii ofera o remarcabila si penetranta actiune de promovare;

:: producem magneti de frigider de orice marime pana la A4 (210*297 mm), de grosime intre 0.3-0.5 mm;

:: 24 ore din 24, 365 zile/an, magnetii vor lucra permanent in favoarea afacerii dstra! Fiti ORIGINALI cu idei ORIGINALE !

Reguli paginare magneti

    Aceste recomandari sunt valabile doar daca doriti sa paginati singuri magnetii. In caz contrar este de ajuns sa trimiteti o poza de calitate si sa specificati textul dorit si ne ocupam noi GRATUIT de paginare !

    Atentie !
Nu lipiti de marginile magnetului textele sau partile importante din imagine/desen. Cutitul de taiere va intra cca 1-2 mm in designul magnetului ! O paginare incorecta duce la trunchierea textului/imaginii sau chiar la imposibilitatea realizarii magnetului.
Lasati MINIM 4 mm intre text si marginea pozei.
   Atentie ! Imaginea trimisa sa aiba minim 300 dpi, convertita in RGB (24 bit), astfel nuantele de pe ecran vor fi cel mai apropiate de cele imprimate inkjet . Verificati raportul laturilor in functie de dimensiunea magnetilor ceruti (
nu trimiteti poze patrate pt. magneti comandati 9*6 cm, de exemplu... vom fi nevoiti in acest caz sa taiem poza pe dimensiunile finale..). Puteti trimite imaginea / paginarea in format JPG sau CDR (max. vers. X13).
   Atentie ! Nuantele pot diferi usor la imprimare fata de cele de pe ecranul dstra, mai ales daca nu trimiteti poza in RGB-24 bit ! Modul in care un monitor isi creeaza culorile difera de cel in care o imprimanta combina aceste culori, de aceea nuantele pot fi usor diferite fata de ecranul dstra. Chiar si afisate pe mai multe calculatoare pozele vor prezenta mici diferente de nuante datorate monitoarelor+driverelor folosite.

   Pt. comenzi mai mari de 1.000 buc. va rugam sa solicitati mostra prin posta pentru BUN DE TIPAR. (clientul suporta taxele de expediere mostra).

Exemplu concret de paginare incorecta vs. corecta:

Paginare incorecta 
(cutitul intra peste capul copilului si scris)

Paginare corecta
(cutitul NU atinge capul sau scrisul)
Parerea clientilor
Garantii si precizari

:: A nu se zgaria , indoi sau expune in medii ostile (ploaie, zapada, soare intens, foc, apa, etc...) magnetii !

:: Sasorysoft inlocuieste gratuit si imediat produsele care prezinta defecte de fabricatie.

:: Sasorysoft nu raspunde in nici un fel pentru defectele sau deteriorarile datorate transportului sau manipularii gresite a produselor de catre transportator sau client.

:: Pentru produsele care nu pot fi inlocuite, din orice motiv, se vor returna sumele avansate imediat (exceptand eventualele taxe de transport si manipulare achitate de client).

:: Magnetii produsi de Sasorysoft sunt magneti de interior, rezistenti la manipulare umeda.

:: Nu tineti la indemana copiilor magnetii flexibili . A nu se inghiti !